Dalkilde Avis
TUSIND TAK
Til Anne, Bo, Mia og Martin for den suppriseparty i havde stablet på benene og tak for gaverne.
September 2014

"One day we will be living on this boat"
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
Der er nu 903 billeder i højopløsning
Du kan stadig følge projekt med at renovere walk-in og gæstebadeværelse her.
Walk-in er færdig nu står den på badeværelse. Vi havde fået tilbud på at få det renoveret men vi syntes ikke vi ville forære den murermester 95.000 for at renovere 4,7 m2 badværelse, hvor vi endda selv leverede bademøbel og toilet.
Jeg spurgte ham hvad de 2 mand skulle lave i 3 uger her? Det gjorde han som om han ikke forstod og jeg sagde så at han jo havde afsat 75.000 til arbejdsløn......jamen først skulle de gamle fliser hakkes ned og badekar og toilet fjernes....ja sagde jeg, jeg havdelige lidt tid da malingen skulle tørre i walk-in og efter en time var jeg halvfærdig med at hakke fliser ned....jamen sådan kunne man ikke se på det han....så blev han droppet.
DALKILDEGAARD ER TIL SALG
Skulle du kende nogen der står og mangler en dejlig gård med 255 m2 beboelse med stort poolområde, 8 tdr. land, halvdelen gammel skov,  så er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere her.
SIDSTE DAG BOEDE VI I TRAVEMÜNDE

På billedet til venstre er det tronsalen i Schwerin. Den del af slottet der var åben var ren Torneroseslot og utroligt flot. På det lille billede er det udsigten fra vores suite på Speicher i Schwerin. Kanongodt hotel.
NYT BILLEDE I HALLÈN
Det nye biogasanlæg heroppe i Rådved er ved at være færdig og så skal der køres gylle til i enorme mængder
 Vi havde en fantastisk nytårsaften på Hjerting Badehotel
SMÅ KLIP FRA ET LIV
Jeg tilfører jævnligt nye, så der nu er oppe på 508
Annie-Mari og Kajs hjemmeside hvor vil fortælle lidt om hvad vi har gang i og vores om vores rejser
Flammen brænder allerede som tegn på at produktionen er sat igang men efter at staten har fjernet sikkerhedsnettet og istedet udelukkende satse på vind bliver det ikke guldrandet at være ejere
Set fra Rådved op mod Østbirkvejen
En af storleverandørerne ligger kun 300 meter derfra.
Det er Danish Crowns enorme slagteri
Vi spenderede en masse penge på det her nano noget og så må vi jo se om det dur.

Apropos NANO så har Mette med stort held forsvaret sin afhandling og det skal lyde et STORT tillykke herfra.
TØFFE er blevet træt af damer

Han har sat et skilt på der klart og tydeligt fortæller at han ikke vil have det pillen og ragen !!!
Hansen har fået sig et "kom sikkert ud af brusekabine håndtag" og det er helt sikkert en fornuftig investering.

FORDI
det der med at holde balancen bliver ikke nemmere med årene. Forleden var Søren (bondemanden der har marken nede foran os) gået amok med en gummiged på vores træer og jeg stod ude ved kanten af skrænten (7 meter ned) for at se hvad han havde gang i og så var der vist en der skubbede eller var det vinden eller var det.....er også ligegyldig.
Jeg røg ned af skrænten og landede på min tommelfinger og det gør sgu nas og nu har jeg været nød til at halte i flere dage da man jo ikke kan halte med en tommelfinger for at fortælle man skal trøstes.
Fredag d. 5 står den så på en tur i sådan en der i Vejle
Det lykkedes os at få fat på en :)
AMS RAMT AF LASTBIL PÅ MOTORVEJ E45
På motorvejsfletningen syd for Århus blev Ams ramt bagfra af en lastbil der åbenbart sad og sov.

Ams fortæller at der hoppede en lille prop af en mandsperson ud og råbte " Du skal ikke køre ind i mig"
Da Ams så sagde " Det er dig der kører op bagi mig" så blev han så hidsig at han stod og hoppede på stedet og udslyngede trusler. Normalt var han blev kaldt til samtale men hun var ikke helt tryg ved ham og hun fik heller ikke ringet efter politiet men da hun kom tilbage til bilen råbte hun "Du skal ikke true af mig"
Efterår på Dalkildegård
Ja flotte...men det var nu ikke derfor jeg satte dem på siden men det var for at fortælle at jeg på torsdag skal til Vejle igen og have lavet mammografi og ultralydsscanning af mit venstre bryst.

Ja mænd kan også få brystkræft, det anede jeg iøvrigt ikke.

Den læge der undersøgte mig i fredags sagde at hun var næsten sikker på at den var godartet men hun ville være helt sikker, derfor denne tur.
Så kom Marilyn Monroe op og hænge
Det var et billede jeg malede for 25 år siden og det har aldrig rigtig fået lov at komme på væggen om det skyldes at hun har glemt at få bukser på vides ikke men nu fik jeg lov da konen erkendte at man godt kunne gå uden trusser i walk-in closet.
Uvejret satte vestjylland under vand og sådan så det ud da det nærmede sig os.
Vi fik dog ikke ret meget regn da det holdt sig til sydjylland.
Aldrig har TV2 Fri haft så mange seere som onsdag 10/9.
Årsagen? Jo man havde annonceret at Cecilie Hother var på besøg i en nudistlejr og at hun smed tøjet.....og ja det gjorde hun :) Billederne kan ses på vores Flickr- Whooo kartotek.
Utroligt hvad man gør for at underholde os pensionister om formiddagen.

Gò morgen
Danmark
12.09.14

Dagen startede med at vi var på rådhuset, jeg skulle have fornyet mit pas.
Vi trak et nummer og satte os ved siden af Kaj Rugholms støvler.

Borgerservice var langt bedre end sit ry, det gik hurtigt nemt og damerne var flinke og de garantered at Hansen ville blive lukket ind i tyskland, som Hansen ellers selv tvivlede på da han så det foto maskinen havde taget.
Fingeraftryk var 4 på den ene og 1 på den anden--mystisk.
Så blev biogasanlægger helt færdig og indviet.
Så var der dømt føjtetur.......til en masse skønne steder i Horsens og Stensballe
99 billeder blev det til

se dem alle på linket
til venstre

---

og til højre er der kun
at sige :

NYD LIVET !

Gamle Zorro kan endnu
Vueltaen er slut men
den spanske musik
lever videre
Vi havde ikke hørt det færdelsuheld eller set noget før idag men det må da have været en lastvogn der er røget gennem autoværnet, for en personbil kan da ikke lave sådan et huld i skrænten.
Konens "lånebil" er en Hynday
Der er begyndt at snige sig ting og sager ind i vitrineskabet (noget skal Hansen jo lave når han ikke må komme over på den anden side af bakken
Vores dagbøger er kommet til ære og værdighed.
Det er jo ingen hemmelighed at manden (og kvinden hun vil bare ikke indrømme det) går meget op i størrelsen af hans tro følgesvend
Som i kan se på den undersøgelse til venstre så har man en stor en hvis ens ringfinger er længere end pegefingeren......og det måtte Hansen jo straks se på om det kunne være rigtig.....JO DET ER RIGTIG.
Så kunne en eller anden jo finde på at sige: Hvorfor viser du den så ikke? Dertil er kun at sige at det vil nok være for overvældende for nogen og så vil man jo også få diskussionen om det skal være når den er sover eller er vågen.

Hansen går og snuser lidt rundt.....
Jeg syntes det var synd at de flotte børnemøbler skulle stå oppe i depotet i stalden, så nu fik de deres helt egen niche.
Mosekonen har meget travlt på denne tid af året.
Gyldendal har set sig nødsaget til at omdøbe den snart 100 årige kogebog for at undgå sagsanlæg fra den meget emsige fastfoodkæde Jensens Bøfhus.
SVAGT ØJEBLIK
Jeg var ikke helt opmærksom og inden jeg så mig om havde konen lokket mig til at tage disse kiks, istedet for de udmærkede ostekiks fra Møn.
Alm Brand kaldt til samtale

Da Ams blev påkørt bagfra af en lastbil på motorvejen indsendte hun en skadesanmeldelse og modtog kort efter et brev hvor der stod ar selv om de endnu ikke havde modtaget modpartens skadesanmeldelse havde de besluttet at dele skyldsspørgsmålet 50-50%.
Så kan du få hele skylden
Hun ringede Alm Brand og talte med en sur mokke der meddelte at hvis vi ikke var tilfreds med afgørelsen kunne vi jo få hele skylden.
Kaldt til samtale
Fruen afsendte nu et harmdirrende brev til selskabet og dagen efter blev jeg (police står i mit navn) ringet op af en lettere rystet afdelingschef der efter en længere søforklaring bad mig meddele Fruen at hun ikke havde skyld i uheldet og at vi ikke ville skulle betale selvrisiko eller miste bonus (32 år uden skader) og sluttede af med at sige at han beklagede dybt den behandling vi havde fået.
Friskade
Dette meddelte jeg Fruen da hun kom hjem og hun fnysede "Hvad bilder han sig ind, vi har 1 friskade om året."
Deres reporter ved frontlinien: Menneske emeritus K.J.Hansen
Konens "nye" dyt...en rigtig konebil
Flot nymåne se flere billeder på FLICKR i "Udsigten fra Dalkildegård"
28.09 - Fantastisk soldnedgang -  se flere på Flickr
Mia og Martin er tilbage fra deres trip til Dubai.
Dekadence er vel det ord der dækker bedst men der er også noget så jordnært som kamelridning og det har de naturligvis også prøvet.
Houston, We've Got a Problem
Det viste sig at badekarret ikke kan komme ud gennem døren. Jeg ved ikke om de har haft del af muren nede i 1965 da det blev lavet.
Iøvrigt er sådan en fætter sindsyg tung.