Dalkilde Avis
TUSIND TAK
Til Anne, Bo, Mia og Martin for den suppriseparty i havde stablet på benene og tak for gaverne.
Januar 2015

"One day we will be living on this boat"
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
Der er nu 903 billeder i højopløsning
DALKILDEGAARD ER TIL SALG
Skulle du kende nogen der står og mangler en dejlig gård med 255 m2 beboelse med stort poolområde, 8 tdr. land, halvdelen gammel skov,  så er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere her.
Ja stuerene bliver i aldrig
SIDSTE DAG BOEDE VI I TRAVEMÜNDE

På billedet til venstre er det tronsalen i Schwerin. Den del af slottet der var åben var ren Torneroseslot og utroligt flot. På det lille billede er det udsigten fra vores suite på Speicher i Schwerin. Kanongodt hotel.
NYT BILLEDE I HALLÈN
Anne og Bo`s maleri
 Vi havde en fantastisk nytårsaften på Hjerting Badehotel
SMÅ KLIP FRA ET LIV
Jeg tilfører jævnligt nye, så der nu er oppe på 508
Annie-Mari og Kajs hjemmeside hvor vil fortælle lidt om hvad vi har gang i og vores om vores rejser
Så kommer problemet ..hvad skal man give hende i fødselsdagsgav
nu da hun har solgt min bil og jeg ikke er ret go til at strikke ^^
..jeg kan jo nok ikke slippe afsted med at gøre som om jeg har glemt det...
Skamrose hendes røv?...ahhh den har jeg brugt for mange gange....

På en af det gamle års sidste dage var vi nede og besøge Anne og Bo og fik set at mit billede passede fint ind i deres flotte spisestue. Anne har en meget sikker hånd når det drejer sig om indretning og de har sammen lavet en meget flot lejlighed.
-oooooOooooo-
Retrobølgen ebber ud - futurismen tager over i 2015
28.12.2014 kl. 10:30 i Jyllands Posten
Hjemmebagt rugbrød på surdej og strikkeri i stuen vil være udbredt tidsfordriv i nogle år endnu. Men interessen for den tredje digitale revolution tager gradvist over og vil i det nye år optage endnu flere danskere.
^^
Min påstand er at udkantsdanmark vil blive endnu mere udkant og at vi ældre vil blive yderligere marginaliseret.
Ams`s julegaver !!
Hun var jo ikke på arbejde den sidste dag før jul og derfor var det først idag (29.12) at hun fik sine leverandørgaver og der var en overdådighed...2½ kg Twist !!!! bare for at nævne noget
Hvad har de gang i ???
Det er jo ren blasfemi !!
Klaus Ebbesen har en fremragende kronik i Jyllands Posten d. 29 dec. der spidder alt det hysteri der er skabt om stenaldermad.

citat: "I de første ca. 2 mio. år af Stenalderen kendte man ikke brød. Der er ikke bevaret brødrester fra Stenalderen overhovedet"

"Til de fleste opskrifter på stenaldermad skal man bruge æg. Her er problemet bare, at hønsene først kom til Danmark i Jernalderen eller efter Kristi fødsel"

"Tomaterne, som også er almindeligt brugt, stammer fra Andesbjergene. Så her måtte vi afvente Columbus' opdagelse af Amerika, før tomaterne kunne indgå i kosten."

etc etc...læs selv kronikken HER
Se Årskavalkaden 2014 herunder
Den viser en lille smule af alt det Ams og jeg havde gang i det herrens år 2014
Schloss Tremsbüttel er ved at være klædt på til nytårsfest
Vi boede i Julie-suiten, det er der hvor der er lys deroppe
Meget lækker suite...:)
Vi holder af at forkæle os selv med at bo godt når vi er ude
Jeg lægger senere en masse billeder fra slot og fest på FLICKR. Til ventre er den trappe som The Beatles sad på da de blev fotograferet. Hvem af dem der boede på vores værelse vides ikke da de bare var skrevet ind på vær. 1-2-3-4 og der er 4 værelser oppe på  1. sal hvor vi boede. Selve slottet har kun 9 værelser, resten de boede ovre på Akademiet ved siden af.
Flere andrer berømte har boet her. Bl.a så er Sophie-suiten opkaldt efter Sophie Loren der boede her under en turne.
1. januar da stod den på tur til Hamburg - en helt fantastisk by
men først var vi lige forbi Schloss Ahrensburg. Der kommer meget mere fra turen på FLICKR
2. jan startede med en tur op til Dannevirke, som vi ikke tidligere havde set og som jo er et must her 100 år efter krigen
Næste stop var Husum, en by vi varmt kan anbefale, ja vi overvejer faktisk at fejre nytår her næste gang.
Herfra gik turen ud til Nordstrand, den sydligste af de 3 frisiske øer. Den er ø/halvø afhængig af om det er flod eller ebbe, der går dæmning derud.
Der var pivstorm da vi var derude men det er jo en ekstra charme
Turen gik videre til Aventoft hvor der blev handlet ind hos Fleeggård
Sidste stop på turen blev Møgeltønder, hvor Prins Joachim jo er flygtet fra og det er sandt for dyden heller ikke verdens navle
Han ER hjemme :(
Som sædvanlig er vi langt omkring når vi er på vores ture og får set en masse,  nu er vinteren jo ikke optimal da alt jo ser bedre ud iklædt grønt men èn ting fik vi bekræftet igen og det er at selv tysklands næststørste by der er der god plads i 1.nytårsdag man kan komme rundt i bil og se steder der ville være umulig en almindelig dag.
Skulle du have lyst til at se en masse billeder fra vores tur så følg med på FLICKR de kommende dage hvor de bliver lagt ind
Bl. a. derfor holder vi så meget af kvinder :)
05.01.15 - Det går fremad, imorgen kommert han og sætter glasvæggen op
Så er der bestilt diverse udstyr til gæstebadeværelset
Oooooops !
Det skulle have været sådan en flot glasvæg i gæstebadeværelset men nu er det 35 kg. glassplinter i en spand ude i gården.
VWS-manden kom ikke og satte den op og så gik vi selv igang her lørdag. Vægskinne og gulvbeslag var monteret og glaspladen var båret ind i badeværelset og det værste var overstået, nemlig at få den rejst op.
Jeg stod med den og skulle løfte den den sidste ½ meter ind i beslaget da den "eksploderede" i ansigtet på mig.
"Du bliver stående der" råbte Ams "jeg henter en kost". Jeg blev nu ikke stående i alle de syleskarpe glassplinter men gik ud i gangen og pyhaaaa jeg fik skæld ud. Det endte med at jeg måtte støvsuges overalt, hår ja selv i underbukserne.
Jeg var oppe og skifte tøj og kom ned i hjemmesko...nye skæld ud over at der også var glassplinter overalt i gangen. Det troede jeg nu ikke helt på....en halv time senere hvor jeg var på vej ud i køkkenet hylede jeg op og hoppede hen til stolen. Det fossede ud med blod af foden....der havde alligvel været splinter ude i gangen som nu var nået op igennem hjemmeskoene...nye skæld ud..plus plaster.

Idag søndag slikker jeg sårene....
GENBRUGSLAND
Før hang der et maleri med sølvramme på badeværelset men det passer jo ikke så vi måtte en tur forbi Genbrugsland hvor vi fandt denne gamle flotte ramme (med korsstingsstramaj) til 25 kr.
Nu kunne et maleri jeg lavede for mange år siden på lærredskarton komme op at hænge (efter jeg havde savet det til UDEN at komme galt afsted)
Jeg vil ikke komme til skade i 2015
Fordi jeg får skæld-ud når jeg kommer til skade.
(jamen du er jo allerede kommet til skade 2 gange her i 2015 !)
Hold mund !!

Jeg vil være færdig med gæstebadeværelset inden jul
(kan man stole på det?)

Jeg vil ikke tigge om at få Brændende kærlighed i 2015
(betyder det mindre fisse og mere ironmand?)
Knyt sylten

Jeg vil prøve på om jeg kan få låst ham den anden ude

Jeg vil ikke igangsætte nogen projekter

Jeg vil fortsætte med at fortælle min dejlige kone at jeg holder meget af hende selv om hun skælder mig ud.
2015 skal bestå af meget mere F-F-F-F-F-F-F
(hvad mener du?)

Flere føjteture, flere ferieture, fin kage, flere fine foto, f...., fjernsyn, farve, fejre fødselsdage, fodpleje, Flere føjteture, flere ferieture, fin kage, flere fine foto, f...., fjernsyn, farve, fejre fødselsdage, fodpleje, Flere føjteture, flere ferieture, fin kage, flere fine foto, f...., fjernsyn, farve, fejre fødselsdage, fodpleje, Flere føjteture, flere ferieture, fin kage, flere fine foto, f...., fjernsyn, farve, fejre fødselsdage, fodpleje
24 april sidste år var vi forbi Løkken og da så der sådan her ud nede ved den gamle redningsstation. Nedenunder kan du se hvordan det ser ud idag efter at Egon har været forbi.
Vi håber de får den reddet !
STORT TILLYKKE TIL
MICHAEL
med fødselsdagen d. 16 jan

fra
Moster og Onkel
Nu tror jeg på at jeg bliver færdig til jul, selv min dejlige kone er blevet helt mild i stemmen når snakken går omkring renovering af gæstebadeværelse-----MEEEN..så er der jo lige de der rør der klasket uden på væggen i hallèn
Antallet af organiserede føjteture er nu skåret ned til 4 stk.
Dvs. at nogle er lagt sammen så der nu er 2 stk. 1-dags føjteture (det er jo rart ikke at komme så langt hjemmefra at man skal have krisehjælp)
Så er der 2 ture hvor der er bestilt ophold til den ene, den anden er der 2 hotelophold i spil men det er ikke besluttet hvilken det skal være.
Ud over disse føjteture skal der laves 2 større organiserede ture men det er ikke bestemt endnu.
...og så er der jo alle de små uorganiserede føjteture hvor Hansen glemmer at dreje hjemad når man er inde i byen.


21 januar 2014

Tillykke til Bente med fødselsdagen

....og så må vi jo også snart sige, velkommen i (førtids)pensionisternes række :)

Kærlig hilsen

Ams og Kaj
Rådyrene bor efterhånden permanent ude i haven. Hende her fik øje på sig selv i det store vindue og så stod hun og vendte og drejde hovedet og så mere og mere forundret ud.
24-01-15
Nu begynder det at ligne vinter