Dalkilde Avis
TUSIND TAK
Til Anne, Bo, Mia og Martin for den suppriseparty i havde stablet på benene og tak for gaverne.
Maj 2015

"One day we will be living on this boat"
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
Der er nu 903 billeder i højopløsning
DALKILDEGAARD ER TIL SALG
Skulle du kende nogen der står og mangler en dejlig gård med 255 m2 beboelse med stort poolområde, 8 tdr. land, halvdelen gammel skov,  så er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere her.
Ja stuerene bliver i aldrig
April måned sluttede af med et imponerende skue. Den ene front efter den anden trak ind over landet med utroligt smukke farver og buldre brage vejr.
SIDSTE DAG BOEDE VI I TRAVEMÜNDE

På billedet til venstre er det tronsalen i Schwerin. Den del af slottet der var åben var ren Torneroseslot og utroligt flot. På det lille billede er det udsigten fra vores suite på Speicher i Schwerin. Kanongodt hotel.
NYT BILLEDE I HALLÈN
 Vi havde en fantastisk nytårsaften på Hjerting Badehotel
SMÅ KLIP FRA ET LIV
Jeg tilfører jævnligt nye, så der nu er oppe på 508
Annie-Mari og Kajs hjemmeside hvor vil fortælle lidt om hvad vi har gang i og vores om vores rejser
4 Maj.    Stort tillykke til Mia med fødselsdagen
Så kommer problemet ..hvad skal man give hende i fødselsdagsgav
nu da hun har solgt min bil og jeg ikke er ret go til at strikke ^^
..jeg kan jo nok ikke slippe afsted med at gøre som om jeg har glemt det...
Skamrose hendes røv?...ahhh den har jeg brugt for mange gange....

1. maj skiftede mellem flotte cumulus og blå himmel til voldsomt regnvejr. Her et kig ud over Tebstrup Sø
Lige som soldaterne, har Ams anskaffet sig en FIDO og klipper nu dage til at hun skal på førtidspension
Der var konfirmantion rundt omkring og vi så mange flotte biler men det mest originale var nu at køre konfirmanden hjem i en gammel Nimbus med Sidevogn
Iaftes da jeg skulle i seng kunne jeg høre en lyd ude fra køkkenet og det viste sig at der var noget i ovnen !! Skulle jeg slukke?...."det ville nok ikke være klogt Hansen" blev jeg enig med mig selv om. Jeg havde glemt at hun havde sagt til mig at JEG skulle huske hende på at få den i oven. ^¨

Forhistorie: Jeg havde én gang fået Pulled Pork og det var udmærket på mine Kohberg Rugbrødsboller men af en eller aneden grund måtte jeg ikke få det mere. Når vi er ude og handle lyder det "NEJ, det vil du ikke have".
Så en dag ovre i Super Brugsen havde de tilbud på sådan 1/8 del gris eller deromkring beregnet til at man selv lavede det....og så var det pludseligt sjovt !!!
Efter 10 timer i ovnen ser det nu sådan her ud !!!!....umse gumse. :) Nu kommer så næste fase.
4. Maj Danmarks Befrielse
Lysfest på Haderslev Kaserne er altid en betagende oplevelse.

A Propos lysfest, så ringede Hans Jacob Simonsen fra Flovtgård og spurgte om han måtte kigge forbi imorgen 04-05, han skulle til begravelse i Århus men ville kun blive et nogle timer da han skulle hjem og opleve lysfesten i Haderslev som skulle være helt exceptionel i år.
Fremragende !!!!!!!
Det skal min dejlige kone have megen ros for og det er delt op og frosset ned så der er til mange gange
Da vi kørte gennem Bygholm Skov flagrede der på et tidspunkt en konfirmandpige og en fotograf rundt i bøgeskoven og lidt efter mødte vi denne herlige Old-Timer og hendes far der ventede, han havde lejet den den for en dag og det er sikkert ikke billigt
På turen tilbage fik jeg dette herlige billede fra Lundumhedevej
03-05-15
Vi var ude og handle lidt og "kørte bag om hjem" og det gav mulighed for at se masser af den smukke bøgeskov som er allersmukkest lige nu.
Kig på FLICKR under Photostream og se alle billederne fra vores føjtetur
Vi kørte også ned forbi Paradis i Rådved Kær
Vi havde besøg af en Rødstjert
Han sad ellers flot med front mod mig og sang men da jeg hentede kameraet vendte han ryggen til men den hvide maske og den røde bryst kunne den ikke løbe fra.
Han sad og sang så det var en hel fornøjelse og vi må da håbe at der er nogen damer der har hørt ham.
Svanerne ved Hansted Sø gider ikke hoppe i vandet mere når man kommer forbi og det skyldes jo nok at der er mange der lægger turen forbi og fodrer dem.
NYTÅRSOPHOLD 2015-2016
Jeg var begyndt at se på forskellige muligheder for nytårsophold i tyskland men enten var det ikke det vi ønskede eller også var alt udsolgt.
De forskellige bureauer meldte om at det nu var sidste chance for at booke men da vi også stiller krav om at bo godt blev det lidt svært.

Hansen tænkte...Hjerting Badehotel ! Det var et fremragende nytårsophold forrige år men fruen ville nok ikke stille sig tilfreds med andet end den store Suite i midten med altanen udenfor som vi havde sidste gang....så jeg ringede.
Det var den sidste suite der var ledig !!!! Hansen slog til uden at få lov...
nu må vi så se hvad Fruen siger når hun kommer hjem ^^
14-05-15    Selv om det kun er middag så er trafikken allerede voldsom her på Kristi Rumfartsdag (i ved han fløj hele vejen ud i rummet til der hvor himlen ligger)
FANEME SURT !!!!

Så har vi igen fået tømt olietanken.
Beslaget på studsen var brækket i stykker så de kunne dreje låget med låsen rundt uden at skulle bøvle med at få den af.

POLITIET !?
Ja de vil kun modtage anmeldse såfremt de står med snablen ned i tanken

FORSIKRING?
Man giver kun erstatning hvis der ligger en anmeldelse til politiet.

YDERLIGERE SIKRING
Ja man kan få en studs og sætte på men den kræver blot en umbrako-nøgle og en rørtang så er den skruet af og hernede hos os er der jo fred og ro til at stjæle hvis vi er ude..den koster iøvrigt 2.500,- !! og læg dertil 1500,- til sikring af udluftningsrøret som de jo brækker af hvis de ikke kan komme ned af påfyldningsrøret.
27-05-15

5....så mange dage er der tilbage på konens Fido
Valgflæsk
Så skal vi til at høre på det igen....gab !

Valgkamp drejer sig dybest set om hvem der kan love at give flest af andres penge ud.
Gad vide hvad konen sagde til Niels Erik Jervelund efter at han havde været så venlig at vise rundt..ikke bare i Grubbe Vandmølle men også i huset, hvor man, når man trådte ind, røg 50 år tilbage i tiden ( se billederne på Flickr)