Dalkilde Avis
TUSIND TAK
Til Anne, Bo, Mia og Martin for den suppriseparty i havde stablet på benene og tak for gaverne.
November 2014

"One day we will be living on this boat"
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
FØJTETUR 31 OKTOBER 2014
KLIK PÅ BILLEDET

8 NOVEMBER 2014

ANNE HAR FØDSELSDAG
DAGEN FEJRES PÅ TENERIFE
MED BO OG HENDES FORÆLDRE

STORT TILLYKKE FRA AMS OG KAJ
Der er nu 903 billeder i højopløsning
DALKILDEGAARD ER TIL SALG
Skulle du kende nogen der står og mangler en dejlig gård med 255 m2 beboelse med stort poolområde, 8 tdr. land, halvdelen gammel skov,  så er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere her.
Ja stuerene bliver i aldrig
På den sidste dag i oktober lykkedes det mig at "snige" en lille føjtetur ind i programmet. Jeg havde ellers brokket mig over at det var et dårligt efterår da der ikke havde været en dag med solskin og flotte rødbrune skove men diset vejr kan også have sin charme.
Turen bragte os rundt om Bygholm Sø hvor vi også var ude på marken og se på Jættestue.
Klik på billedet
og se billederne fra denne flotte del af Horsens.

SIDSTE DAG BOEDE VI I TRAVEMÜNDE

På billedet til venstre er det tronsalen i Schwerin. Den del af slottet der var åben var ren Torneroseslot og utroligt flot. På det lille billede er det udsigten fra vores suite på Speicher i Schwerin. Kanongodt hotel.
NYT BILLEDE I HALLÈN
 Vi havde en fantastisk nytårsaften på Hjerting Badehotel
SMÅ KLIP FRA ET LIV
Jeg tilfører jævnligt nye, så der nu er oppe på 508
Annie-Mari og Kajs hjemmeside hvor vil fortælle lidt om hvad vi har gang i og vores om vores rejser
Så kommer problemet ..hvad skal man give hende i fødselsdagsgav
nu da hun har solgt min bil og jeg ikke er ret go til at strikke ^^
..jeg kan jo nok ikke slippe afsted med at gøre som om jeg har glemt det...
Skamrose hendes røv?...ahhh den har jeg brugt for mange gange....

Jeg fandt disse glaskugler oppe i vores fjernlager
Så skulle naturen lige blære sig igen
NATURPLAN 2020 - Hele Dalkildegård er udlagt til naturbeskyttelsesområde.
Klik på billedet for at se mere
Så er Magasin`s store julekatalog dumpet ned i brevkassen og som gammel reklamemand er det altid en fornøjelse at se at de stadig holder fanen højt på Kongens Nytorv og laver det suverænt flotteste katalog i danmark.
KLIK PÅ BILLEDET
OG BLAD RUNDT I KATALOGET HVIS DET IKKE HAR NÅET DIN POSTKASSE
5 november 2014
Mit læserbrev i Jyllands Posten
Baggrunden var at Lasse Ellegaard var vidende om dette men tav i 40 år

"Jan Stage var en farverig og velskrivende udenrigskorrespondent og forfatter, der ofte befandt sig i verdens brændpunkter helt frem til sin død i 2003 i en alder af kun 66 år. Han var også hemmelig agent for den cubanske efterretningstjeneste. En af den slags agenter og revolutionært tænkende, der tilbage i 1960erne ville den blodige revolution. Blandt andet blev Stage på et tidspunkt af den cubanske efterretningstjeneste sendt til Bolivia for at hente den trængte Che Guevara ud af landet. Det lykkedes dog ikke, men Jan Stages agentdage kulminerede angiveligt senere med medvirken til drab i Hamborg da Monica Ertl likviderede chefen for den bolivianske efterretningstjeneste Roberto Quintanilla Pereira i Hamborg i 1971. Og det var angiveligt Jan Stage, der sad bag rattet i flugtbilen.
Jeg blev "kaldt til samtale"
Endelig en reklame der udskiller sig lidt fra flokken
"Du går for hurtigt så du hvirvler støv op"
Det var konens kommentar til at jeg sagde at jeg havde lige støvsuget alle skabe i stuen og nu var der et tykt lag støv på igen.
Hele huset er indehyllet i støv fra den galning der skar gulvet op i badeværelset med en vinkelsliber og IKKE lukkede døren derud til som jag havde sagt han skulle.
Simpelthen for syret !!!!!
I fredags da vi var ude og handle kørte vi ind til Aztech Computer for at se om de skulle have et vægbeslag til det nye Smart TV vi købte men som vi stadig ikke har fået op og hænge.
Butikken består af 2 sammenhængende lokaler på ialt ca 4o m2. Den mandlige ekspedient, ca 40 år var ved at ekspedere og vi gik ind det bageste lokale hvor de havde nogen vægbeslag men ikke lige det vi søgte.
Så kom ekspedienten og vi spurgte ham om de havde andre end dem.
"Det ved jeg faktisk ikke, jeg har været her siden februar men aldrig været herovre i det her hjørne af butikken"  !!!!!!!!!!!!!

Vi har fået ny FUTTE !!
Nu indleder vi kampen mod støvet men se hvordan Futte ser ud efter bare 10 minutter heroppe i stuen!
Griser sig til men det fortæller jo lidt om hvormeget støv der er her.
2015`s første Føjtetur er bestilt og det bliver til dejlige ALS. Vi har for 25 år siden besøgt de fleste havne fra søsiden men trænger til en tur hvor vi rigtig kan boatanisere på øen og Alssund området.
Domicil bliver Hotel Baltic på sydøen og det bliver i maj.
EN RIGTIG MØGDAG!!!

Jeg havde i nogen tid haft en "dimsedut" på siden af halsen og havde fået mig selv overbevist om at hvis jeg blot sad og drejede på den så ville den på et tidspunkt falde af. Den var på størrelse med en lillefingernegl men den faldt ingen steder tværtimod blev den de sidste dage næsten sort og meget øm og jeg fik en "babuba-tid" ved læghuset " Kan du være her om 20 minutter?"
Afsted og op på første etage og ud på taxi vendepladsen og så tog Ams over og hun parkerede og kom så op.
Morten (læge) spurgte om jeg ville bedøves det gør sindsygt ondt når den er så hævet,rød og øm eller han skulle klippe den af (så har han det der grin på)...han klippede og jeg ventede med at hyle til vi kom hjem.

MEN MEN tilbage i bilen hang et gult bånd i forruden. Først: Ams: Jag havde checket den viste tid. Hansen efter en rundtur: Du holder indenfor boxen.
Så kørte vi...og hun læste tiden............SÅ HAVDE DET PIS IKKE SKIFTET TIL VINTERTID !!!
Vi har haft den i flere år men iår valgte den at tage pis på os...nu skal vi have de unge med smidige fingre til at stille på den og sætte nye batterier i............faneme trælse penge at komme af med.

Men vi fortsatte og fik hentet beton og renovering af gæstebadeværelse kører videre som normalt...jeg laver noget og får skæld ud...brok..og så har hun drømt noget om natten.......og så kører vi videre...(kvinder!!!)
Jeg havde lavet 2 fejl !!!
Den første var at jeg havde sat forkert fødselsdag på Orla, Ams`s far og nu måtte jeg også flytte ham hen i andet hus og lade ham føde der (billedet ovenover) idet han er født i Adelgade 94 i Bogense.
Jeg fandt så nogle luftfoto af gaden.
SCOOOP !!!!!!!!!
På et luftfoto fra 1932 er der meget stor sansynlighed for at den knægt der står udenfor deres hus og vinker op til flyet er Orla, han var da 8 år. !!! Kig med her:
https://www.flickr.com/photos/ams-kaj/sets/72157646983856664/
15 november
De unge mennesker var hjemme til forsinket Mortens And og så blev vi i den grad begavet. Mia mente at Ams skulle have julekalenderen med lakrids men er det nu klogt, jeg er sikker på at vi vil se flere tilfælde af låger der HAR været åbnet og er blevet ryddet i utide. Vin roser og chokolade uha da da hvor kan vi nu hygge og hyggeligt var det også af have dem alle fire hjemme igen, de er jo noget flyvske.
"Solnedgangssæssonen" er igang og naturen skal rigtig blære sig den ene aften efter den anden.
Mosters sommerhus fra luften.
Jeg vil tro at det er får 5-6 år siden, jeg fandt 3 forskellige de kan ses på FLICKR i det arkiv der hedder Elsebeths Sommerhus
Jeg er også gået over til rugbrødsboller men jeg synes ikke mine er pakket ind heeeeelt på den der måde ;)
Mit læserbrev i Jyllands Posten 26 november 2014