Dalkilde Avis
TUSIND TAK
Til Anne, Bo, Mia og Martin for den suppriseparty i havde stablet på benene og tak for gaverne.
September 2015

"One day we will be living on this boat"
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSEN`S CORNER            VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
SEPTEMBER - SÅ ER DET EFTERÅR
Derfor kan man jo godt føjte. 2. sep. var vi rundt til Ussinggård Gods - Merringgård Gods - Store Dalby - Meget smukke Urlev - Braa Mølle - Purhøj med fantastisk udsigt ud over store dele af østjylland, ja helt til fyn - Bjerre Mølle - Bjerre Arrest og by og så ind og se Thorsted Kirke og helt fantastisk overdådigt udsmykkede Horsens Klosterkirke
Der er nu 903 billeder i højopløsning
DALKILDEGAARD ER TIL SALG
Skulle du kende nogen der står og mangler en dejlig gård med 255 m2 beboelse med stort poolområde, 8 tdr. land, halvdelen gammel skov,  så er du velkommen til at kontakte os.
Læs mere her.
Ja stuerene bliver i aldrig
SIDSTE DAG BOEDE VI I TRAVEMÜNDE

På billedet til venstre er det tronsalen i Schwerin. Den del af slottet der var åben var ren Torneroseslot og utroligt flot. På det lille billede er det udsigten fra vores suite på Speicher i Schwerin. Kanongodt hotel.
NYT BILLEDE I HALLÈN
 Vi havde en fantastisk nytårsaften på Hjerting Badehotel
SMÅ KLIP FRA ET LIV
Jeg tilfører jævnligt nye, så der nu er oppe på 508
Annie-Mari og Kajs hjemmeside hvor vil fortælle lidt om hvad vi har gang i og vores om vores rejser
Så kommer problemet ..hvad skal man give hende i fødselsdagsgav
nu da hun har solgt min bil og jeg ikke er ret go til at strikke ^^
..jeg kan jo nok ikke slippe afsted med at gøre som om jeg har glemt det...
Skamrose hendes røv?...ahhh den har jeg brugt for mange gange....

3 september - Vi skulle på genbrugsplads og så ud til Østbirk og hente fliser.
Det gav så mulighed for lidt føjteri derud af, forbi Bygholm Sø og Horsens Kommunes skamplet, Rugballegård der forfalder mere og mere. Halvdelen af de enorme avlsbygninger er faldet sammen og kørt væk og stuehuset ser mere og mere mistrøstig ud. Derefter besøgte vi Enner der ligger lidt fra alfarvej nu, men har en flot udsigt.
9. september og vi havde ikke føjtet i 2 dage, så det var bare afsted.
Vejret var fantastisk og vi satte kurs mod Hindsgavl Slot og Dyrepark, ud til Gals Klint og videre til detgamle søbad med flot udsigt til begge broer. Ved siden af ligger resterne aF Vasnæs Batteri. Vi var ikke heldige med kronvildtet i parken, de var alle andre steder end der hvor vi var.
Over på modsatte side af halvøen til Fænøsund. Fænø er privatejet og har egen færge. Videre langs smukke Fænøsund og ud til Fænø Lystbådehavn med Dronningens Eg. Rundt i den enorme Teglgårdspark, der før var sindsygehospital. Turen sluttede med frokost ude på den flotte Kulturø.
Alle billeder er lagt på Flickr

Storken er landet i Skødstrup

Stort tillykke til Mette, Martin og Frida
og til den stolte mormor :)
Når der nu tales om storke, så forleden da vi var på føjtetur var vi inde i Sct. Nicolai Kirke i Middelfart og der var hvad vi synes den flotteste døbefont vi har set.
God Morgen Danmark - søndag 27 september 2015 kl. 08.15