VORES SKIB

"One day we will be living in a boat like this"
HOME              COME ON BOARD             THE JOURNEY                 NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
August 2011
Sri Lanka 1986
Farvel til Juli 2011

Det blev den vådeste måned i 138 år, så den vil vi ikke savne.

Surt show

Nu håber vi så at den sidste uge af sommerferien bliver lidt bedre.
Vi var en tur i Tyskland og prøvede Scandinavian Center, det var en kæmpe skuffelse.
Det store center med alt fra enorme butikker, spillehaller, legelande og pornobutikker var ikke lige os.......
...så vi kørte tilbage til Poetzsch - der befinder vi os godt og så er de iøvrigt billigere.
Tillykke til Heidi med fødselsdagen 12 august
5 august
Regnvejr :(
Det går stille og roligt fremad
En af de sange jeg holder mest af - The Rose med Bonnie Tyler
Møgvejr.....så
vi bestilte en "trøsteferie" i tyskland.

Det betyder så også at vi må melde afbud til min yndlingssvigerdatters fødselsdagsfest men gaven slipper hun ikke for og vi skal  nok komme forbi og kramme.............

men efter en af de mest lange og kolde vintre i flere hundrede år så trængte vi til sol og sommer og denne weekend var sidste chance...for snart falder sneen igen.

Så vi vil nu lade os forkæle lidt her på Alter Krug og ligge og lade kvindehænder løbe over sin krop (he he) og nyde 2 stk 3*** gourmet middage.
Så oven på en møgsommer glæder vi os til denne tur.
Øwwwwww!

Vi fik ondt i ryggen af vores gamle madrasser og drog i Jysk og købte nye.

Madrasserne fejler heller ikke noget ....MEN

Dagen efter dumpede der en tilbudsavis ind fra Jysk med "vores" madrasser nedsat til halv pris...faneme surt.

ja ja jewg ved godt de har prisgaranti men hvad fanden skal jeg med et gavekort til Jysk. De ekspedienter har jo helt klart vist at de ville blive nedsat dagen efter og oplyst det. Det er dårlig forretningsmoral
London står i flammer..

Mia og Martin skal derover i weekenden....jeg håber de tænker sig rigtig godt om før de tager af afsted.

Den danske ambassade i London advarer folk mod at rejse derover, landskampe er aflyst og der sendt yderligere 16.000 politi på gaden.
Dansk sommer

Utroligt det kan blive ved med dette vejr
NYE KUFFERTER

Konen syntes at vi skulle have nye kufferter og hun fik en flot rød eksklusiv en af lærred og så kunne der blive til en sort plastik en til mig til 249 kr.
Weekendtur til nordtyskland
Historischer Krug ligger i et 3 HA stort område med mange huse med 8-10 værelser i hver, et Wellness-center i midte (nabo til os) og så selve den gamle kro med restauranter etc.
Indkørsel
Kroen
Vores gæstehus, vi boede oppe på første med alle de vinduer
Udsigten fra den ene side ned mod orangeriet
Værelset som Ams vasr meget tilfreds med og hvor hun huyrtigt annekterede sofaen og mente vi skulle tage den med hjem til soveværelset
KLIK FOR STORE BILLIDER
Lidt fra "vores" restaurant, vi var jo på gourmetophold og så spiser man herinde i den "fine" afdeling, de andre sidder så ovre på kvægklassen
HOLM er en lille bydel i det sydøstlige Slesvig. Bydelen har beholdt en helt masse rettigheder helt tilbage fra 1800-tallet om fiskeri, skat etc og som du kan se så er der tale om en "pyssenysse" by. Der var utroligt velholdt overalt.
Næste stop var Schlesvig domkirke og her kan man bl.a se Kong Chr. D. 7`s sarkofag
Gottorp Slot var naturligvis også et MUST.
Vi kom nu ikke så langt for jeg havde ellers fundet vej ind men konen var potten og da hun kom så insisterede de i at vi skulle have billet..og så blev vi smidt ud.
I parken foran slottet var en masse skulpturer og også en med "ståpik" og en vittig sjæl havde sat en halv skal fra en kastanje på den....og det gav jo en ny dimension .)
Turens højdepun kt var da vi kørte til Eckernfôrde (iøvrigt en by jeg i min ungdom kørte et gadeløb i).
Store dele af byen er lavet om til gå-eller kør 15 km områder og den dag vi var der var der herligt vejr, markedsplads og kræmmermarked, så der var tusinder af mennesker og vi fandt et herligt sted med gammel ombygget fiskekutter, hvor der var røgeri og restaurant og man sad oppe på kajen i dobbelte st´randstole og spiste....det var bare supper...og "fru skipper" der iøvrigt talte lidt dansk var en herlig dame fra Caribien.
Maden fra vores gourmetmiddage - klik for ny side
Polakker i gården....
Pludselig dukkede der et sjak polakker op og begyndte at grave i gården...de skulle lægge fiberkabel ned..de var nu meget omhyggelige og afleverede det pænt bagefter..
Og så var der wellness i lange baner (jeg smuttede ind og tog billeder før åbningstiden man kan jo ikke tage billeder af nøgne mænd og kvinder)
Og det regner-og regner-og regner-og regner