Husmandsstedet der forsvandt
Jeg faldt over nedenstående billede, det er min kusine Vita.
Min mor er født i Sjørring, lidt syd for Thisted og tog så som ung pige "helt" ned på Haderslev Næs som ung pige i huset hos Peter Simonsen, en af de andre gårde i Flovt og her kastede min far sig så over hende og resten er historie.
Min mors søster Anna, altså min moster, blev gift med Valdemar Madsen der havde et lille husmandssted ude ved siden af herregården Rosvang, på vejen mellem Sjørring og Jannerup.
Ud over at passe husmandsstedet så arbejde han som alle andre i området også oppe på Rosvang.
Vi kørte 2 gange op og besøgte dem - jeg lover jer det var en lang tur i bil i 50èrne men jeg fik masser af "sjældne" bilnumre til samlingen.
Onkel Madsen hørte til den slags der ikke kunne sidde stille og skulle de noget så gik han altid i forvejen ^^ og så samlede de ham op på vejen når de kørte.

Jeg gik ind på Google Maps og der lå den jo, men der var ikke street-wiev på den vej.
Så prøvede jeg Krak-kort, de er lidt yngre og i bedre kvalitet og så var husmandsstedet jævnet med jorden.
Onkel døde for mange år siden og en del af børnene rejste til Als for at arbejde på Danfoss og derfor flyttede moster Anna også derned. Hun døde for 10 år siden. Vi havde ingen kontakt med alle de fætre og kusiner på mors side der alle boede oppe i Thy. En enkelt, Verner, mødte op til mors begravelse sidste år.