Dalkilde Avis

April 2014
August 2013
"One day we will be living on this boat"
HOME              COME ON BOARD             VORES BLOG                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              COME ON BOARD             VORES BLOG                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
HOME              HANSENS CORNER              VORES REJSER                NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
STORT tillykke til Bo
LINK TIL DE STEDER VE BESØGTE PÅ VORES MINIFERIE 26-29 AUGUST 2013
FRA 4 APRIL 1986
TIL  4 APRIL 2014
= 28 ÅR
Vi glæder os til at fejre dagen med jer
April  byder også på 3 dage på Vrå Slotshotel (min julegave fra konen)
April byder på bryllup i familien.

Frida`s mor og far skal giftes (i kirken)
Vi siger mange tak for indbydelsen

Desværre når Mia og Martin ikke hjem fra New Sealand til at de kan være med.
Vores mini-ferie kom til at strække sig over 4 dage. Klik på link ovenfor til de byer vi besøgte på turen.
Den første svane i søen nede foran os

Sidste år var det gæssene der gjorde ænderne selskab og fik unger på vingerne. Men selv om svanen er smuk kan vi fint undvære den da den er alt for dominerende til så lille et vandhul og vi vil gerne beholde vores ænder.
Sådan så vores News side ud i 2012

Vi slap helskindet gennem 2013.........
..MEN, vi krydser alligvel fingre nu på torsdag.
Den gamle Rå er med kid

Et sikkert tegn på at hun er i omstændigheder er at hun sover enten i haven eller lige bagved huset - hun søger tryghed.
Hun ser noget "poltet" ud her hvor hun er ved at smide vinterfrakken.
1988
Bo gå ud og leg på motorvejen :) (joke)

Tyve tømte vores tank med fyringsolie
Kort efter vi havde fået fyldt op var vores tank tom. Vi har aldrig haft lås på så politiet ville/kunne ikke gøre noget.
Nu er vi godt 10.000 kr fattige og nu er der lås på.
En ekspedition til Nøvling og omegn..........
........havde du før d. 12.04.14 vækket mig kl.2 om natten og spurgt: Hvor ligger Nøvling så var jeg nok blevet dig svar skyldig men nu ved jeg sådan cirka hvor det er og det er ikke den som ligger oppe ved Ålborg.
Nøvling ligger ude midt i ingenting og dem der bor derude er stolte over at bo i Nøvling og omegn. Ja man er faktisk så stolte at vejskiltene er 3 gange så store som i resten af landet.
På vejen derud kom vi forbi...ja hvad er det?....højhuse midt på heden?....
Nej det er såmænd en driftig mand der har så mange gode tilbud til dig at han er nød til at have lagre der næsten er i skyskraber-versionen - naturligvis Dyne-larsen
Vi fortsatte vestover og nåede til rundkørsel med et rustent svævefly på toppen....bop bop ville mange jo nok sige men de lokale ville nok sige: Jamen det er fordi at her i Arnborg ligger centrum for dansk svæveflyvesport.
WOOOOOOOO - ingen tur uden vi falder over en woooo-ting og denne gang var det næsten i Kibæk. Nej der var ingen vand i nærheden.....men hvad der får folk til at hænge en 2 meter lang haj op på deres husmur ude midt i ingenting i vestjylland det svæver i den tiltagende blæst........og vi fortsætter vestover
Næste stop var den fortravlede reception og morgenmadsrestaurant på Kibæk Hotel, som er beliggende inde i centrum af Kibæk, lige overfor den fortravlede hovedbanegård.
Det forlyder at hotellet var så fortravlet at man ikke havde nået at få stillet morgenmaden på bordet inden kl.8.15 hvor den vordende brud skulle til frisør. Hun fik så hverken vådt eller tørt inden kl. 5 om eftermiddagen.
Jeg ved ikke om det er et udtryk for speciel vestjydsk sejhed at man gør det på den måde.....Men...
da der hverken var receptionist eller andre gæster i den fortravlede reception havde jeg god tid til at se på den noget bizarre form for kunst man havde stillet frem her.
Skulle jeg spise der ville jeg nok bede om at kokken holdt sig i køkkenet.......

..men lidt senere fik jeg hjælp fra Henry og Michael med at vente på at bruden var snøret ind.
Skulle der på et tidspunkt dukke en regning op til familien for slitage på gulvtæppet, så må Henry tage den på sin kappe for han vandrede hvileløst frem og tilbage og messede at de skulle have mindst en halv time til at køre til Nøvling, da vi var nede på 25 min. foreslog jeg ham at han kunne gå ned og banke på men vi blev enige om at det ville nok i blive vel modtaget...så Henry vandrede videre.
Grunden til at vi var i Kibæk og ikke i Nøvling Kirke var at bruden havde valgt en kjole med snøreliv og Ams var aftenen før af moster Elsebeth blevet hidkaldt som assistance da det krævede 2 fuldvoksne kvinder at snøre det.....og så er det at man ikke skal lade fantasien rulle med hvordan den slags igrunden sker...

<<<<< Til venstre ses et papparazzi -billede af snørelivet taget på en parkeringsplads  bag Kibæk Hotel.
Med eneret for Dalkilde Avis kan vi afsløre det første billede af Bruden og NEJ, brudens mor smider ikke sten efter fotografen men vinker.
Brudens mor, Elsebeth og bruden med et godt greb om brudebuketten
Bruden med det meget omtalte snøreliv, til venstre brudens mor og i tilpas afstand fra hende, brudens bror Michael.
BRUDEN ANKOMMER
Bruden har den store fordel at hun aldrig kommer for sent.
Vi forsøgte at ryste Henry af på vejen til kirken men det lykkedes ikke og kl. var 13.00 dut dut da vi gik ind i kirken som de aller-aller sidste og gik hele vejen op i den anden ende af kirken til vore pladser..........og modtog alle de her "kan de ikke komme til tiden" blikke, på vejen derop.
Som jeg sagde til Ams, ikke engang til mit eget bryllup er jeg kommet så sent.


BRUDEN ANKOMMER..........men hvad sker der ??????
Havde man fået en 5-10 glas ville man jo nok sige: Er der en der har sparket jorden af?
Eller har de hørt om den sten her?

Og nu blev det så alvor.............meeeenn så er der lige Frida, hun vil da også være med. :)
Hov, den ligner da min buket og så smuttede Frida med den.
Den lille charmetrold stjal i den grad scenen så ham der helt glemte at kigge til venstre ;)
Der blev frosset med anstand
HALLO....kan i lige løsrive jer, jeres datter står i kirkedøren og er lige blevet gift.
Så ankom brudekaretten, en Ford Mustang. Det er Martins forældres nabo der kører den. han sad overfor os til festen og sagde med et glimt i øjet at han havde fået at vide at han kun ville komme med til festen hvis han kunne skaffe en bil.
Så er der ved at være klar til afgang...
Hansen, der var du lige hurtig nok på udløseren....øw
Så var det afsted til fotografering ved en sø og i en grusgrav har jeg ladet mig fortælle og så tilbage med en blåfrossen brud
Så var der tid for den obligatoriske afrisning af bruden
Mormor og mosteren skal lige nusse lidt på Frida
Velkomstdrinken gøres klar..
Som i kan se er humøret allerede højt hos Breum og omegns repræsentanter.....(det var før de fik at vide at det var letøl de drak :)
2014 - så må det naturligvis være et digitalt bryllup
Brudebuketten
Frida`s buket
Tak til Mette og Martin og jeres forældre for en dejlig fest.
Tak til de øvrige gæster for hyggeligt samværd
Hilsen og tillykke til Mette og Martin fra Mia og Martin som på vejen hjem bl.a aflægger Vietnam besøg og de er lige nu i Vetnams største by Ho-Chi-Ming byen
...og hilsen til alle andre herhjemme fra de 2 unge flyvks mennesker

PS og tillykke fra Bo og Anne....Bo oplyser at de vandt.
Hansen, fandt du så ud af hvor Nøvling er?...aeeeh, nu kørte vi jo en del rundt, vi var bl.a i Kibæk igennem den sydlige del af Herning og så var vi også et sted hvor der ikke var en by, det var der festen var......men jeg ville ikke have problemer med at finde Nøvling med Emma tændt (GPS) og er jeg først inde i selve centrum af Nøvling ville jeg ikke have problemer med at finde rundt.

Men en ting vil jeg slå fast, det er hyggelige mennesker der har valgt at slå sig ned derude.

Så kom lyset.............
og da jeg jo ikke må komme op over bakken ud over 2 timer hver fredag, så kan jeg jo gå rundt herinde og se på lyset der strømmer ind og spreder budskabet om at det er forår og kun godt 2 måneder til dagene bliver kortere igen
Bag døren i atelièet faldt jeg over dette porcelænsfad....det har hængt der i over 25 år uden nogen har set det.......
Hvem har malet det?....Hvor har vi det fra?
Jeg kom til at vende den om.........klistermærke hvor der står Orla....så havde Ams ret at "hun vist nok havde fået den af sin far"..............men hvem er dimsen Taormina?....21/b 28
Google søgning på Taormina.....wow!!!....vildt flot sted på Sicilien.....men ingen af os har hørt om at Orla har været der?
Moster Elsebeth ringede og sagde bl.a at det fad var et deres far havde haft med hjem fra en tur på Sicilien med Lydia (Orla`s kæreste der desværre døde alt for hurtigt efter han mødte hende)
Han og Lydia som vi flere gange var ude og besøge i Kongsvang i Århus rejste åbenbart en del men det var vi altså ikke helt opdateret på.

Jeg har desværre kun dette KIKSEDE foto af Orla og Lydia sammen, det er under et besøg hos os i Hørning.
Så er de landet sikkert i Singapore

Ams følger jo minutiøst med i flyvningen hele vejen og "jager" andre fly der kommer for tæt på væk.
Særlig spændende bliver det jo når hun kan slå om på Cockpit-View ved start og landing gives der løbende kommandoer til kaptajnen.
De formodes at lande i København 6.35 imorgen tidlig.

Påskebord ...men hvor? og hvornår?.......Moster ved du det?
Gåden er løst !!
Da vi boede i Egebjerg slæbte vores nabo Henny (hende med strømpebånd) Ams med til konegymnastik ....og den slags skal åbenbart afsluttes med en fest.
Som i kan se har Ams stjålet  en af mine sommerhabitter og resten af konerne de ter sig som kvier på den første forårsdag !!