VORES SKIB

"One day we will be living in a boat like this"
JUNI 2012
HOME              COME ON BOARD             THE JOURNEY                 NEWS                 ART-WORK                    HISTORY                CONTACT
Tillykke med de 30 år Martin
Men tallet 30 indikere noget. Selvfølgelig bliver man gradvist ældre, og alt ting ændre sig ikke bare, fordi man er blevet 30. De har ændret sig gradvist. Men det er samme som når man koger hummer. Smider du den i kogende vand, så skriger den. Koger du vandet op langsomt, så opdager den ikke, at den er ved at dø (film forklaring - passer fint her). Det er når hummeren står hos St. Peter, at den fatter, at situationen sgu vist var lidt mere alvorligt. Det er det samme der sker, når man badet i peber læser festsangen, hvor der pludselig er et tre tal foran ens to cifret alder. Det tre tal indikere noget.
Man begynder at tænke over de ting, hvordan man har flyttet sig i livet. En gradvis process, men pludselig reflektere man over det. Hvad har jeg nået? Fik jeg gjort og nået det jeg ville? Er de fremtidige mål realistiske? Hvordan med mit helbred? Hvad med fysikken? Der bliver pludseligt kortere tid til at nå visse ting.

Pebersvend er en betegnelse for en ugift mand over 30 år. Ordret har siden 1500 tallet også været brugt om en gammel ungkarl.

M/S Normandie 2012

SkibetM/S Normandie har 49 dobbelt kahytter, og 2 single kahytter, fordelt på to dæk, panorama og main dæk. På skibet findes reception, souvenir shop, restaurant, lounge og hyggelig bar, soldæk - delvist skygge eller sol, samt dry clean faciliteter.
Skibet er bygget i 1985 og løbende renoveret, senest i 2011. Og fremstår i dag som et flot og velholdt skib i gammel stil.
Kahytterne
Alle kahytter har samme størrelse og er med store vinduer. (Kun vinduer på panoramadæk kan åbnes). Private badeværelser med bruser, hårtørre, garderobe, telefon, TV og aircondition.

Faciliteter på skibetRestaurant, Lounge med bar, Foyer med reception, Soldæk med borde og stole / liggestole.
Førstehjælp
Læge er altid indenfor rækkevidde, da skibet sejler tæt på bredden, mindre og store byer. Samt besætningen er veluddannet med førstehjælp.

Restaurant / køkkenRestauranten har nemt plads til at alle kan sidde enten sammen med medrejsende, eller alene som par. Menuen om bord, er internationale retter samt, specialiteter fra regionerne som der passeres under ruten.
Hvis vejrforholdene tillader det, kan der serveres grill eller buffet på soldæk.
Om-bord program
Guide el. crewshow & live musik. Og hvad humøret tillader!
Livet om bord
Atmosfæren om bord er afslappet (Casual) og det anbefales at medbringe afslappet tøj og en varm jakke eller trøje for kølige sommer aftener, godt fodtøj til udflugter i land.
For kaptajnens middag, anbefales det at tage et jakkesæt med. Under sejlads vil der være opslåede nyheder om dagens program, menukort, spisetider m.m.
Skibet er et ikke ryger skib, men det er tilladt at ryge på soldækket og ved de opstillede askebægere.

Konen har lige bestilt Flodkrydstogt til oktober
Hun har naturligvis bestilt værelse på panoramadækket. :)
Så blev vi færdige med poolen nu mangler der så brudfliser
Så kom skabene, vask og spejl fra badeværelset ovenpå op i skyllerummet.
Hver mand sin donkraft
Når jeg nu alligvel skal skifte hjul for knægten kan man jo lige så godt have en ordentlig donkraft
Tak til Martin og Mia for en hyggelig 30 årsdag i Aarhus
Frokosten blev indtaget på STROMBOLI i Jægergårdsgade og det kan godt anbefales.

Derefter tilbage i deres hybel OG..ja rigtig gættet, Mia have bagt fødselsdagskage.

Det var også hyggeligt at møde hele familien fra Andrup og omegn igen
Der jagtes muller og mosegrise
..og der hældes vand i pølen
20 juni - go morgensol
....og der hældes vand i.
Imorgen...22.juni

Da har min yndlingskone sin sidste arbejdsdag, om fredagen hos Ringgården.

Det vil sikkert betyde at antallet af forlængede weekenden i nordtyskland stiger og det samme vil  ture ned til Poetzch.
Ooooops...næstsidste fredag!
Røg i pumpehuset !!!!

Da vi startede pumpen kom der røg op fra pumpehuset  :(
Vi måtte en tur til Ry, hvor poolmanden her først på aftenen fredag stillede en pumpe omme bag fabrikken vi kunne hente.
Så nu er der rengøring, afmontering af den gamle, påsætning af ny...og så have fat i en elektriker på mandag
Se nogle billeder fra Helle og Chris`2 år på de europæiske floder og kanaler.....
...som de selv skriver smukkere bliver det ikke.

Klik på billedet - når den nye side åbner, så kan man evt klikke nederst i højre hjørne for at lave fuld skærm - og så på pilen nederst i samme hjørne så starter slide-show.